› Prodávané značky › NAMLETO
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem
Velmi chutná, typická kostarická káva z vyhlášené oblasti. Ve vůni ořechy a pomeranče, v chuti dominuje sladký pomeranč, lískové nebo vlašské ořechy, jemná čokoláda. Dochuť je dlouhotrvající, příjemná, s jemnou citrusovou kyselostí.
Vynikající kolumbijská káva z vyhlášené oblasti. Lehká herbální vůně, objevuje se i sladká nektarinka. V chuti dominuje meduňka, nektarinka, letní jablko a sladký karamel. Dlouhotrvající perzistence s jemnou svěží citrusovou kyselostí.
Typický zástupce sladké odrůdy Yellow Bourbon vypěstovaný na Fazenda Sertao. Ve vůni ořechová a čokoládová, v chuti sladká s výraznou chutí lesního ovoce, nejvíce připomíná borůvkové brownie, výrazné jsou jemně pražené lískové ořechy a mléčná čokoláda. Dlouhá nasládlá a lehce nahořklá dochuť.
Zřídka se k nám dostane venezuelská káva, jež je přitom proslulá svou bohatou a výraznou chutí. Ve vůni květinová nebo herbální, v chuti citronová tráva, pomelo, ledový čaj s broskví a na pozadí čokoláda. Střední tělo s dlouhou dochutí a sladkou citrusovou kyselostí.
Excelentní sladkokyselá keňská káva, ve vůni černý rybíz nebo granátové jablko, v chuti pak dominuje černý rybíz, cassis, granátové jablko, rebarbora, s intenzivní sametovou sladkostí a výraznou citronovou kyselinkou, velice svěží, s extrémně dlouhou dochutí. Microlot, SCA hodnocení 86,25 bodu.
Velmi chutná bezkofeinová káva. Ve vůni kakao a čokoláda, v chuti výrazná mléčná čokoláda, melasa a karamel.
Organická káva z čistého prostředí peruánského regionu Amazonas. Ve vůni slad a melasa, kakao a čokoláda, chuť šťavnatá, až sametově hladká, připomíná zralé hrozny, mírně nahořklé a sladké ranné pomeranče a slad. Silnější tělo a jemná citronová kyselinka.
Velmi zajímavá káva z mexicko-guatemalského pohraničí. Ve vůni ovocná šťáva a broskve, v chuti dominují broskvový čaj, meruňky a sušené fíky. Chuť je svěží, šťavnatá, s jemnou citrusovou kyselinkou, silnější tělo.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Monzunovaná káva z jihoindické Karnátaky. Chuť po cedrovém dřevě, hřebíčku, hořkých mandlích a bylinkách, sametově hladká, prakticky bez kyselosti, středně plné až plné tělo.
Vlastní espresso směs z několika výběrových arabik a robusty. Ve vůni patrné koření jako hřebíček nebo skořice, dále kakao, v chuti dominuje perníkové koření, kandovaný zázvor, hořká čokoláda, pomerančová kůra a sladký pomeranč.
Sladká květinová vůně, v chuti se projeví jasmín, výrazná sladkost manga a uzrálých hrušek a stopy černého čaje. Jemná vyvážená kyselost.
Kvalitní nikaragujská káva z oblasti Jinotega, ve vůni hnědý cukr, karamel a karob, v chuti dominuje sladkost karobu, ořechy a lesní ovoce, především ostružiny.
Směs prvotřídních káv především pro espresso, ve vůni zemitá a kořenitá, v chuti je muškátový ořech, čokoláda, vlašský ořech, zemitost a především slaný karemel. Plné tělo a dlouhá nasládlá dochuť.
Káva, která prošla procesem tzv. monzunování. Unikátní chuť lékořice, koření, kouře, tabáku, zemitá, se stopami dřeva. Střední až plné tělo, velmi nízká kyselost a vynikající créma na espressu.
Prvotřídní směs italského typu na espresso. Ve vůni naleznete orientální koření, karamel a v chuti se projeví čokoláda, skořice a datle. Má plné tělo a dlouhou nasládlou dochuť.
Prvotřídní směs italského typu na espresso, s vysokým zastoupením robusty. Namíchána z káv tří kontinentů. Ve vůni třešně a oříšky, v chuti oříšky a lesní ovoce, stopy čaje nebo květin, nasládlá, karamelová. Velmi mírná acidita s nasládlou hořkostí, plné a bohaté tělo.
Vynikající horská káva z Hondurasu s vůní zralých mandarinek a fialek, chuť je sladká, sametově čokoládová, s výraznou stopou sladkých mandlí.