› Prodávané značky › NAMLETO
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem
Excelentní sladkokyselá keňská káva, ve vůni černý rybíz nebo granátové jablko, v chuti pak dominuje černý rybíz, cassis, granátové jablko, rebarbora, s intenzivní sametovou sladkostí a výraznou citronovou kyselinkou, velice svěží, s extrémně dlouhou dochutí. Microlot, SCA hodnocení 86,25 bodu.
Prvotřídní brazilská káva z rodiny bourbonů. Ve vůni sušené ovoce jako meruňky nebo fíky, v chuti výrazná sladká chuť meruněk, sladkých mandlí a vanilkových rohlíčků, v espressu vynikne sladkost a aroma cukrového melounu. Smetanově sametové kulaté tělo, vyvážená chuť podpořená lehkou aciditou, dlouhá perzistence. Skvělé SCA hodnocení 86 b.
Prvotřídní kolumbijská káva z oblasti Huila, ve vůni svěží, sladké ovoce, v chuti pak dominují sladké hrozny, broskve a jemná chuť karamelu. Celkově sladká káva, typická pro oblast Huila, s mírnou aciditou.
Velmi chutná bezkofeinová káva. Ve vůni kakao a čokoláda, v chuti výrazná mléčná čokoláda, melasa a karamel.
Organická káva z čistého prostředí peruánského regionu Amazonas. Ve vůni slad a melasa, kakao a čokoláda, chuť šťavnatá, až sametově hladká, připomíná zralé hrozny, mírně nahořklé a sladké ranné pomeranče a slad. Silnější tělo a jemná citronová kyselinka.
Velmi zajímavá káva z mexicko-guatemalského pohraničí. Ve vůni ovocná šťáva a broskve, v chuti dominují broskvový čaj, meruňky a sušené fíky. Chuť je svěží, šťavnatá, s jemnou citrusovou kyselinkou, silnější tělo.
Vlastní espresso směs z několika výběrových arabik a robusty. Ve vůni patrné koření jako hřebíček nebo skořice, dále kakao, v chuti dominuje perníkové koření, kandovaný zázvor, hořká čokoláda, pomerančová kůra a sladký pomeranč.
Yellow Bourbon z Rainhy je typická brazilská káva, velmi jemná až sametová, ve vůni kakaová, v chuti je výrazná mléčná čokoláda a vlašský ořech, se stopami zralých blum, nízká acidita.
Směs prvotřídních káv především pro espresso, ve vůni zemitá a kořenitá, v chuti je muškátový ořech, čokoláda, vlašský ořech, zemitost a především slaný karemel. Plné tělo a dlouhá nasládlá dochuť.
Káva, která prošla procesem tzv. monzunování. Unikátní chuť lékořice, koření, kouře, tabáku, zemitá, se stopami dřeva. Střední až plné tělo, velmi nízká kyselost a vynikající créma na espressu.
Prvotřídní směs italského typu na espresso, s vysokým zastoupením robusty. Namíchána z káv tří kontinentů. Ve vůni třešně a oříšky, v chuti oříšky a lesní ovoce, stopy čaje nebo květin, nasládlá, karamelová. Velmi mírná acidita s nasládlou hořkostí, plné a bohaté tělo.
Vlastní delikatesní směs italského typu pro přípravu espressa z vybraných světových káv tří kontinentů. Ve vůni čokoláda a ořechy, v chuti se projeví tabák, hořké mandle a výrazná čokoláda.