› Prodávané značky › NAMLETO
Stránka 1 z 1 - 18 položek celkem
Velmi sladká káva z přední brazilské plantáže, ve vůni čokoláda a ořechy, v chuti pak výrazné blumy nebo peckové ovoce, para ořechy a sladká čokoláda.Velice jemné až sametové tělo s mírnou květinovou kyselinkou.
Výběrová raritní káva za malé honduraské farmy. Ve vůni peckoviny a kakao, v chuti borůvky, meruňky a jiné peckoviny, mléčná čokoláda a stopy černého čaje, závěr je nasládlý, s jemnou a nevýraznou aciditou. Hodnocení 84,25 bodu SCA.
Lahodná směs nejvhodnější pro přípravu espressa. Ve vůni se hned objeví čerstvé čajové pečivo a kakao, v chuti dominuje kořeněné pečivo jako jsou pracny, se stopami skořice a hřebíčku, dále výrazný lískový ořech a jemná mléčná čokoláda, závěr je sladký, mírně nahořklý, bez acidity.
Mimořádně zajímavá konžská káva z oblasti Kivu, ve vůni nasládlá, po zralých borůvkách, v chuti velice jemná až sametová, sladký javorový sirup, borůvky a stopy čajové hladkosti. Jen mírná kyselost, která v tmavém pražení ustupuje.
Velmi typická středoamerická káva s kakaovou a ořechovou vůní. V chuti výrazná jemná mléčná čokoláda, lískový ořech a rozinky, ve středním pražení mírná citrónová acidita.
Monzunovaná káva z jihoindické Karnátaky. Chuť po cedrovém dřevě, hřebíčku, hořkých mandlích a bylinkách, sametově hladká, prakticky bez kyselosti, středně plné až plné tělo.
Sladká květinová vůně, v chuti se projeví jasmín, výrazná sladkost manga a uzrálých hrušek a stopy černého čaje. Jemná vyvážená kyselost.
Kvalitní nikaragujská káva z oblasti Jinotega, ve vůni hnědý cukr, karamel a karob, v chuti dominuje sladkost karobu, ořechy a lesní ovoce, především ostružiny.
Ve vůni jsou patrné ořechy a čokoláda, v chuti potom výrazný příjemně sladký karamel, pekanové a lískové ořechy a čokoláda, s nepatrným náznakem chuti černého čaje.
Původně: 220 Kč Ušetříte: až 30 Kč (–13 %)
Výběrová káva z vyhledávané kostarické oblasti Tarrazú, která získala 84 bodu na škále SCA (Specialty Coffee Association). Má velmi jemnou sametově sladkou chuť, lehké tělo, ve vůni květinové nebo ovocné tóny, v chuti připomíná silný lesní ovoce, nugát a mléčnou čokoládu, příjemná lehce florální nebo jemně citrusová dochuť.
Směs prvotřídních káv především pro espresso, ve vůni zemitá a kořenitá, v chuti je muškátový ořech, čokoláda, vlašský ořech, zemitost a především slaný karemel. Plné tělo a dlouhá nasládlá dochuť.
Káva, která prošla procesem tzv. monzunování. Unikátní chuť lékořice, koření, kouře, tabáku, zemitá, se stopami dřeva. Střední až plné tělo, velmi nízká kyselost a vynikající créma na espressu.
Silné tělo a krémovou chuť, nízkou kyselost, jsou v chuti a vůni vyvážené, se stopami ořechů nebo karamelu, s tóny čokolády nebo sladu.
Prvotřídní směs italského typu na espresso. Ve vůni naleznete orientální koření, karamel a v chuti se projeví čokoláda, skořice a datle. Má plné tělo a dlouhou nasládlou dochuť.
Prvotřídní směs italského typu na espresso, s vysokým zastoupením robusty. Namíchána z káv tří kontinentů. Ve vůni třešně a oříšky, v chuti oříšky a lesní ovoce, stopy čaje nebo květin, nasládlá, karamelová. Velmi mírná acidita s nasládlou hořkostí, plné a bohaté tělo.
Vlastní delikatesní směs italského typu pro přípravu espressa z vybraných světových káv tří kontinentů. Ve vůni čokoláda a ořechy, v chuti se projeví tabák, hořké mandle a výrazná čokoláda.
Excelentní středoamerická káva arabika z vysoko položených horských plantáží oblasti Huehuetenango. Příjemné ovocité tóny zralých jahod a švestek, solidní tělo, vyváženou, čistou a čokoládovou dochuť.
Kolumbijská káva odrůdy arabica v nejvyšší jakosti supremo, z vyhledávané a proslulé oblasti Medellin. Bohatá chuť vlašských ořechů, kakaa a a broskví, sametově jemná, střední svěží kyselost, střední tělo.